Elisabet Baurier

Jo soc l’Elisabet. Quan era alumna de l’Aula de Escritores de Barcelona vaig escriure aquest aquest conte-autoretrat amb el que sempre m’he sentit identificada. Va ser una gran alegria que quedés finalista en el ‘XX Premio Ana María Matute de Narrativa de Mujeres’.

A part de publicista soc autoeditora, tinc una petita editorial de contes infantils sostenibles. Fem els contes a mà i els acompanyem dels seus protagonistes cosits amb roba reaprofitada.

De tant en tant també escric contes per adults que m’han publicat a diverses antologies. M’encanta! Quan em jubili només em dedicaré a això i seré súper feliç.

Vols saber més coses sobre mi? Envia’m un missatge i et faré un petit resum.

Elisabet Baurier

Jo soc la Clara! També soc publicista i m’apassiona el món de la moda. De fet, estic fent un màster sobre el tema que combino amb la meva feina com a creadora de continguts.

M’agrada molt involucrar-me en l’estratègia i el disseny de plans de comunicació que faciliten el discurs fluid de les marques.

Puntualment faig els meus ‘pinitos’ com a model publicitària, sobretot per espots de televisió. És molt enriquidor perquè em permet viure la professió des d’una altra vessant a l’alta banda de la càmera.

Vols saber més coses sobre mi? Escriu-me un missatge i et respondré encantada.